De Stadse Kant, Lent

Plan je route naar de locatie van het project De Stadse Kant door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:De Stadse Kant, Lent

De Stelt in Lent biedt het beste van twee werelden

De Nijmeegse Waalsprong kent een aantal deelgebieden. Lent is er één van. Elk deelgebied is weer onderverdeeld in buurten met verschillende woonplannen. De Stelt ligt in Lent. Hier woont u op één van de mooiste plekken, aan de Waal en grenzend aan de zuidrand van het dorp Lent. Heeft u interesse om een huis in De Stelt te kopen? Maak dan kennis met de 53 nieuwbouw koopwoningen van project 'De Stadse Kant'.

Een brug verwijderd van de levendigheid

In principe hoeft u Lent niet uit. Het dorp heeft alles wat u nodig hebt. Van sportclubs en -verenigingen tot scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Toch is het fijn om te weten dat u ook zo in het centrum van Nijmegen bent. Met de auto rijdt u in 5 minuten naar hartje Nijmegen. Fietsend kan trouwens ook prima. U doet er ongeveer net zo lang over. Het fietspad loopt langs de Waalbrug.

De Stadse Kant, u bent er zo. Nu én in de toekomst

Wie in Lent woont, zit goed. Het dorp is uitstekend bereikbaar met de trein, de fiets en de auto. Lent heeft een eigen NS-station en via de vele fietspaden bereikt u eenvoudig de uiterwaarden, natuurgebied De Gelderse Poort óf u begeeft zich dus richting de levendige binnenstad. De Prins Mauritssingel brengt u snel op de A325 en de A15. Zo is het makkelijk thuiskomen in De Stelt.