De Stadse Kant: Heerlijk rustig wonen vlakbij de Waal en de stad in Lent

De Stelt is één van de gebieden in Lent en de Waalsprong die het dichtst bij het centrum van Nijmegen ligt. Bovendien ligt het aan de Waal en daarmee behoort het tot de toplocaties van de Waalsprong. U vindt de nieuwe wijk straks precies tussen de kern van Lent en de rivierdijk: een locatie met prachtige uitzichten over de rivier, de stad, de stuwwal en de Waalbrug.

De Stelt is verdeeld door de Verlengde Turennesingel in Noord en Zuid. 'De Stadse Kant' vindt u aan de Noord kant. Hier komt laagbouw, zodat de nieuwbouw mooi aansluit bij de bebouwing van het oude dorp Lent. Je zult hier maar wonen als je klein bent, dan kun je overal buitenspelen. In het openbaar groen of in één van de vele speelplaatsen of uiterwaarden.

Zo veel variatie 'De Stadse Kant'

Lent is straks 53 mooie nieuwbouw koopwoningen rijker. Het aanbod van project 'De Stadse Kant' is heel gevarieerd. Niet alleen omdat u kunt kiezen uit verschillende woningtypes. Ook de architectuur is speels en afwisselend. Elk huis heeft wel iets wat hem aantrekkelijk maakt. Waar het ene huis wit geschilderd is, heeft het andere authentieke luiken of een Frans Balkon. Her en der is de kapvorm gedraaid en heeft de dakrand een fraai accent gekregen. Ook heeft een aantal huizen een erker. Opvallend zijn de geaccentueerde entrees met een stevig metselwerkkader.

Dit is er te kiezen in 'De Stadse Kant'